Verdien snel online geld met UHRS van 500 – 1000 Dollar

Verdien snel online geld met UHRS van 500 – 1000 Dollar

Hoe zou u zich voelen als de zoekmachine onnauwkeurige resultaten voor uw zoekopdracht zou opleveren? Ik weet zeker dat je het niet leuk zult vinden. Wat als ik je vertel dat je geld kunt verdienen door de zoekmachine te helpen beslissen, dwz welk resultaat relevant is en welk niet? In dit artikel gaan we het hebben over UHRS, een crowdsourcingplatform waar je eenvoudige en kleine taken kunt uitvoeren en veel geld kunt verdienen. U krijgt bijvoorbeeld twee links bij uw zoekopdracht. U hoeft alleen maar de meest geschikte link voor uw vraag te beoordelen en u wordt betaald voor uw oordeel. UHRS kan een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen door thuis te werken.

In dit artikel zal ik proberen de volgende vragen over UHRS te beantwoorden –
Wat is UHRS?
HOE REGISTREER/TOEGANG UHRS?

 

Wat voor werk/taken biedt UHRS aan?

 

Hoe werk je aan UHRS en verdien je geld?

 

Hoeveel geld kunt u verdienen met UHRS?

 

Hoe kan ik mijn inkomsten uit UHRS opnemen?

 

Tips om het maximale uit UHRS te halen?
Stap voor stap aan de slag met UHRS op Clickworker website (verklaard met foto’s)

Wat is UHRS?

UHRS, Universal Human Suitability System, is een crowdsourcingsysteem van Microsoft dat wordt gebruikt om gegevens te markeren met de hulp van miljoenen mensen over de hele wereld die “rechters” worden genoemd. Scheidsrechters/werknemers kunnen vanuit huis werken en worden betaald om eenvoudige taken uit te voeren, zoals tekstannotaties, beeldannotaties, gegevensverzameling, gerelateerde onderzoekstaken en meer. In wezen biedt UHRS menselijke intelligentie om AI-applicaties/tools, producten en machine learning-modellen te trainen.

HOE REGISTREER/TOEGANG UHRS?

UHRS werkt met meerdere leveranciers/locaties om personeel/rechters te werven. Deze bedrijven fungeren als gateway tussen u en UHRS. UHRS is alleen toegankelijk via een van deze deuren. Al het geld dat je tijdens de week verdient door taken op UHRS uit te voeren, gaat naar de website van waaruit je op UHRS bent binnengekomen. Op deze manier behandelen deze sites de facturering/facturering en betaling voor UHRS.

Ik zal je de beste website aanbevelen om geld te verdienen met UHRS:

Clickworker – Geregistreerde gebruikers van Clickworker hebben toegang tot UHRS-banen. Volg deze stappen om toegang te krijgen tot de UHRS-functionaliteit in Clickworker:

Word lid van Clickworker en log in op uw account.
Op uw dashboard ziet u een banner over UHRS waarin staat dat u in aanmerking komt voor UHRS. Of bekijk de vacature op UHRS in het tabblad beschikbare vacatures. De link brengt je naar UHRS. Maar voordat u een UHRS-account kunt krijgen, moet u de UHRS I- en UHRS II-scores invullen die worden vermeld in het beoordelingsgedeelte van uw Clickworker-account.
U moet ook een directe ID maken. Clickworker begeleidt u door het hele proces. Houd er rekening mee dat de toegang 8 uur geldig is. U moet UHRS opnieuw bezoeken via Clickworker.
UHRS-inkomsten worden aan het einde van elke week bijgeschreven op uw Clickworker-account. Clickworker stuurt u automatisch geld via uw Payoneer-account nadat u uw UHRS-inkomsten een maand hebt behouden.

Wat voor werk/taken biedt UHRS aan?

UHRS bedient voornamelijk de taken die te maken hebben met webpagina’s, wat de zoekmachine helpt om de beste zoekresultaten aan de gebruiker te leveren.

Bedrijfstypes aangeboden door UHRS –

Beeldannotatie – zoals beeldclassificatie, objectdetectie, semantische segmentatie, beelddetectie, grensherkenning, enz.
Zoekrelevantie – Definieer zoekopdrachtresultaten, fysieke gebeurtenissen, eenheidsbeoordelingen, enz.
Tekstannotaties – Sentimentanalyse, bijvoorbeeld het bepalen van het gevoel van een post op sociale media, beoordeling van documenten, intentie om te zoeken, enz.
Spraaktranscriptie – Zet spraak/chat om in tekst, gerelateerde taken, enz.
Videoannotaties – de relevantie van de video voor een specifieke zoekopdracht, objectdetectie in de video, video-tracking, enz.
Andere taken – gegevensverzamelingstaken, gegevensvalidatietaken, enquêtes, moderatie/correctie van informatie
Ik hoop dat u weet wat u als UHRS-rechter moet doen.

KLOK terminologie

UHRS gebruikt woorden die verwarrend kunnen zijn de eerste keer dat u inlogt. Dus laten we de UHRS-terminologie begrijpen –

Rechters – Als je bij UHRS opdrachten uitvoert om betaald te krijgen, ben je een rechter. De miljoenen mensen die UHRS-gegevens helpen benoemen, noemen zichzelf rechters.

Marktplaats – De Marktplaats is een UHRS-dashboard waar u verschillende categorieën of soorten vacatures kunt zien, zoals zoekrelevantie, beeldannotaties, videoannotaties enz. Bij elke categorie in de markt ziet u een nummer dat aangeeft hoeveel HIT-toepassingen in een bepaalde categorie beschikbaar zijn om aan te werken.

HIT-apps – Hit-apps zijn vergelijkbaar met projecten. Hit-app bevat de taken en alle benodigde informatie die de rechter moet weten, zoals het aantal beschikbare taken/scores, inkomsten voor elke score, tijd om de score te voltooien, instructies, preview, enz.

HIT’s – Hit-app bevat taken die hits worden genoemd. De baan bij UHRS heet HIT. Nee. De resultaten die beschikbaar zijn in de HIT-app worden elke 15 minuten bijgewerkt.

Rapport – Een rapport over al het werk dat je hebt gedaan in verschillende HIT-applicaties.

Rating Sum – Het aantal van alle taken/bezoeken die je hebt gedaan op verschillende HIT-apps, het maakt niet uit of het geldig of ongeldig is.

Evaluatie-uren – aantal werkuren

Nauwkeurigheid van spam – In eerste instantie zou je kunnen denken dat de nauwkeurigheid van spam iets te maken heeft met het missen ervan. Over het eindoordeel dat ik heb geveld over het totaaloordeel. Wanneer u daadwerkelijke resultaten maakt, gooit de HIT-app testresultaten om te zien of u de instructies opvolgt of niet terwijl u werkt. De nauwkeurigheid van spam wordt bepaald door de mate waarin u slaagt voor de test. Als uw spamresolutie laag is, verliest u mogelijk de mogelijkheid om tijdelijk of permanent HIT te raken.

Verdien Incentives – Sommige HIT-apps geven u een beloning voor uw gezond verstand. Deze bonus wordt weergegeven in uw Incentive Earnings-rapporten.

Verdienniveaus – Sommige HIT-apps betalen per niveau. Net als bij de eerste paar bezoeken, wordt u lager betaald en vervolgens hoger wanneer u een nieuwe categorie invoert.

Hoe werk je aan UHRS en verdien je geld?

Inloggen op UHRS – Wanneer u zich aanmeldt bij UHRS, ziet u verschillende categorieën op basis van de aard van de HIT-applicaties die ze bevatten. Een app voor tekstannotatie kan bijvoorbeeld taken hebben waarbij u om een ​​tekst wordt gevraagd, zoals Tweet-gevoelens enz. In de rechterbenedenhoek van elk categorieveld staat een nummer dat aangeeft hoeveel HIT-applicaties beschikbaar zijn om te werken in die categorie. Klik op de categorie die overeenkomt met uw vaardigheden.

U ziet alle HIT-apps en u kunt de aard van HIT/taken leren kennen door de titel en beschrijving van de HIT-app te lezen. Rechtsonder in elke HIT-app ziet u een van de volgende 3 opties –

Training – Voor sommige HIT-toepassingen is mogelijk training vereist. Je moet oefenen met het samplen van de hits voordat je echte hits krijgt. Na het voltooien van de HIT-training toont de HIT-app een melding of uw beoordeling waar of onwaar is met een logische verklaring.
Kwalificatie – Na voltooiing van de training moet u slagen voor een plaatsingstest om de resultaten te beoordelen waarop u de antwoorden al weet. Het aantal kwalificatiepogingen is afhankelijk van de HIT-toepassing. Natuurlijk moet je een goed resultaat behalen in de kwalificatietest. Leestips en instructies helpen hier echt.
Aan de slag – Als u deze knop ziet, heeft u geen training of kwalificatie meer nodig en bent u klaar om geëvalueerd te worden. Ik raad je echter aan om de richtlijnen te lezen voordat je gaat oordelen.
Beoordeling starten – Begin met het voltooien van taken waarvoor u in aanmerking komt. In eerste instantie moet u, na enkele evaluaties, naar het gedeelte Rapporten gaan om te zien hoe goed u het doet en of de spamnauwkeurigheid hoger is dan vereist. Elke HIT-applicatie heeft zijn eigen regels. Bij sommige HIT-apps wordt u uitgeschakeld zodra uw spamnauwkeurigheid onder de 85% daalt, terwijl u met andere apps kunt doorgaan, zelfs als deze slechts 60% is. Neem de tijd voor taken. Neem de tijd en probeer een goede rechter te zijn. Je reputatie kan je meer opdrachten opleveren. HIT-apps en taken worden elke 15 minuten bijgewerkt. Ververs jezelf dus om de paar minuten als je de beschikbare taken niet kunt zien.
Om te voorkomen dat u uw gebruik van HIT tijdelijk of permanent stopzet, moet u altijd de taken uitvoeren waar u echt goed in bent. Let op de instructies. Het is het beste om andere taken te zoeken die verband houden met je vaardigheden als je veel rode waarschuwingen ziet tijdens het trainen, zelfs als je de instructies zorgvuldig hebt gelezen.

Verdienen – Alles wat je verdient door het voltooien van minitaken gedurende de week, wordt geüpload naar de website waar je lid van bent geworden bij UHRS, van waaruit je geld kunt opnemen met een van de beschikbare opnameopties.

Hoeveel geld kunt u verdienen met UHRS?

Het hangt van veel factoren af, zoals je vaardigheden, beschikbaarheid van succes/taak op je locatie, enz. Ik heb taken voltooid die me $ 20 per uur opleverden en nam vervolgens deel aan taken die me slechts $ 3 per uur opleverden. Je kunt rekenen op een salaris tussen de $ 3 en $ 25 per uur. Betaald worden voor een treffer hangt af van de moeilijkheidsgraad van de treffer, de vereiste vaardigheden en de tijd die nodig is om het te voltooien.

Hoe kan ik mijn inkomsten uit UHRS opnemen?

Zoals u weet, is UHRS alleen toegankelijk vanaf de Clickworker-site . Hierdoor kan de Clickworker-site namens u de facturering en betalingen regelen. Al het geld dat u op UHRS verdient, wordt aan het einde van elke week overgemaakt naar de Clickworker-site waarmee u zich aanmeldde bij UHRS. Hoe en wanneer u het geld op uw bankrekening krijgt, hangt af van het betalingsbeleid van de aangesloten website. Als u bijvoorbeeld via Clickworker bij UHRS werkt, wordt uw UHRS-inkomen na 28 dagen opeisbaar. Clickworker verwerkt uw betalingen automatisch als uw saldo de minimale betalingsdrempel van 5 euro overschrijdt.

Tips om het maximale uit UHRS te halen?

Ik heb aan UHRS gewerkt en op basis van mijn ervaring zijn hier enkele tips over hoe u uw inkomsten op UHRS kunt maximaliseren:

Blijf ingelogd en update elke paar minuten. Het is belangrijk om aan HIT-applicaties te werken zodra deze beschikbaar komen, aangezien er veel andere rechters aan dezelfde HIT-applicatie zullen werken en HIT’s snel zullen verdwijnen. Evalueer zoveel mogelijk HIT’s voordat de HIT’s opraken of alle HIT’s zijn verhuurd.

Lees de beoordelingsrichtlijnen aandachtig – Het lezen van de lange instructies lijkt misschien saai en onnodig, maar geloof me, het helpt je niet alleen om in aanmerking te komen voor meer HIT-toepassingen, maar het bespaart je ook veel tijd op de lange termijn. Sommige HIT-toepassingen in de kwalificatiefase vereisen dezelfde HIT-scores als voorbeelden in de Richtlijnen. In dit geval is het heel eenvoudig om in aanmerking te komen.

Focus op nauwkeurigheid en kwaliteit, niet op snelheid – neem de tijd voor de successen. haast je niet. Controleer nogmaals voordat u een oordeel velt, want u weet nooit of u een echte HIT of spam beoordeelt. Onjuiste evaluatie van spambezoeken zal ervoor zorgen dat de spam minder nauwkeurig is dan de vereisten en uiteindelijk leiden tot uitsluiting van gebruikers door de HIT-app. Aan de andere kant geven sommige HIT-applicaties een bonus aan de kwaliteit van de arbitrage. Ik kreeg ooit 25 bezoeken en kreeg een bonus van 7 bezoeken, wat meer was dan wat ik verdiende voor het ontvangen van die bezoeken. Als je langer in het spel wilt blijven, zorg er dan voor dat je voldoende tijd besteedt aan het lezen van de tips en een passie hebt voor kwaliteit en nauwkeurigheid.

Schakel HIT-apps niet uit – Hit-app is als geldstroom. Regelmatig verschijnen er nieuwe HIT’s in de HIT App. Op deze manier heb je altijd de kans om regelmatig geld te verdienen totdat je permanent wordt gediskwalificeerd voor de HIT-applicatie. Als u de instructies niet opvolgt en toch onjuiste resultaten geeft, wordt u tijdelijk uitgeschakeld. Zie dit als een serieuze waarschuwing. Je hebt slechts twee van dergelijke kansen voordat je permanent wordt gediskwalificeerd voor HIT-applicatiesuccessen en dus voor altijd je cashflow verliest.

Werk op een laptop/computer in plaats van een mobiel – Laptop maakt zoeken en multitasken eenvoudiger. U kunt meerdere tabbladen openen om de instructies goed te zoeken en te lezen.

Meerdere UHRS-accounts – Zoals u wellicht al weet, moet u zich registreren bij een bedrijf/aannemer om toegang te krijgen tot UHRS. Sommige bedrijven vinden het niet erg als je UHRS al via een ander bedrijf gebruikt. U kunt dus meerdere UHRS-accounts hebben. Ik raad aan om verschillende browsers/apparaten te gebruiken om verschillende UHRS-accounts te gebruiken. Het is mogelijk om verschillende HIT-applicaties op verschillende UHRS-accounts te hebben op basis van de informatie in uw profiel die u hebt uitgewisseld toen u zich registreerde bij de UHRS-partnersite.

Stap voor stap aan de slag met UHRS op Clickworker website:

Stap 1 : Allereerst moet je een Payoneer-account aanmaken als je er nog geen hebt. Het is heel eenvoudig en je moet ze je ID en je adres geven als ze je erom vragen.

als je geen Payoneer-account hebt, klik dan HIER

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Stap 2:  Als je klaar bent met je Payoneer-account, kun je je registreren bij clickworker en een account aanmaken.

Om een ​​account aan te maken op de Clickworker website klik HIER

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nadat je op de aanmeldknop hebt geklikt, moet je Register as Clickworker kiezen

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Dan moet je je land kiezen:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nu moet u al uw informatie invoeren zoals weergegeven in de vermelde afbeeldingen:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Wanneer u uw informatie invoert, moet u uw echte informatie verstrekken en vervolgens aan het einde van de pagina op de aanmeldknop klikken:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Dan zie je dit bericht dat betekent dat je je hebt geregistreerd bij clickworker

Snel online geld verdienen
Snel geld verdienen online

Nu moet je naar je e-mailinbox gaan en je account activeren:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Wanneer u uw account activeert, ziet u deze pagina:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nu moet je naar je clickworker-profiel gaan en je gegevens invoeren:

Opmerking: sommige informatie kan niet worden gewijzigd, dus wees voorzichtig!

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

U dient uw gegevens in te vullen (Over mij, Talen, Vaardigheden, Hobby’s en knowhow)

de taalsectie kunt u deze niet meer wijzigen nadat u deze heeft toegevoegd, tenzij u contact opneemt met de ondersteuning van clickworker.

Stap 3 : U moet uw Payoneer-account koppelen aan het clickworker-account uit de betalingsgegevens zoals hieronder:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nadat u uw betalingsgegevens en uw belastingnummer heeft toegevoegd, bent u klaar voor de volgende stap:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Stap 4 : Start de Engelse beoordeling (gemiddeld Engels niveau wordt geaccepteerd)

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nu moet u op Beoordelingen klikken en vervolgens op Kwalificeren

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

je moet de instructies lezen en vervolgens ja kiezen en vervolgens op opslaan klikken

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Dit is de eerste vraag van de Engelse taalkwalificatie

Opmerking:

  • er is geen beperkte tijd om de kwalificatie voor de Engelse test te maken.
  • Je hebt één kans om voor de test te slagen, dus wees voorzichtig bij het kiezen van de antwoorden.
  • Soms, wanneer u op de volgende knop klikt, kan het even duren om de volgende vraag te laden, dus wees geduldig, in het geval dat u de verbinding met de pagina verliest tijdens de test, sluit het tabblad niet en vernieuw de pagina en u zult kunt doorgaan met uw beoordeling.

Als u nu slaagt voor de Engelse beoordeling, ziet u deze volgende pagina

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Als je deze pagina ziet, betekent dit dat je geslaagd bent voor het Engelse examen

nu moet je de instructies lezen en de vragen beantwoorden terwijl je begrijpt wat ze van je willen

  • In de volgende stap moet u de instructies volgen en een specifieke vereiste Live-ID-e-mail maken die zij u hebben verstrekt wanneer u de stappen volgt die zij als volgt aan u hebben verstrekt:
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Wanneer u een account aanmaakt op Live-ID Email zoals dit cw_*****@hotmail.com OF cw_*****@outlook.com, moet u het invullen en vervolgens als volgt op de knop Opslaan klikken:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Als je deze stap hebt voltooid, heb je je eerste cent op clickworker verdiend, zoals je hieronder kunt zien:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Klik nu op de knop Volgende. Nu heb je de beoordeling afgerond en kun je het UHRS-systeem invoeren en er snel online geld mee verdienen, en je zult de volgende pagina kunnen zien:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Stap 5 : Log in op uw UHRS-account:

Wanneer u op Home klikt onder het menu Jobs, ziet u de volgende pagina:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

U ziet onder Beschikbare vacatures “Ga naar UHRS en bekijk beschikbare projecten” en aan de rechterkant ziet u de Start-knop erop klikken.

Opmerking:

  • Mogelijk ziet u “Ga naar UHRS en bekijk beschikbare projecten”, wat betekent dat u een tijdje moet wachten van 1-12 uur, dan kunt u uw Payoneer-account controleren en dezelfde stap herhalen.

dan zie je de volgende pagina:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

u ziet de overeenkomst u moet deze lezen en klik vervolgens op akkoord, dan ziet u de volgende pagina:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

op de bovenstaande pagina ziet u uw Live-ID e-mail ook kunt u de UHRS Login Site link fine, u moet erop klikken en het zal u als volgt doorverwijzen naar de UHRS login site:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

je kunt de welkomstpagina zien in de UHRS en je kunt de HIT’s bereiken vanuit Marketplace zoals je hieronder kunt zien:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Nu ben je goed om aan UHRS te gaan werken en wat geld te verdienen 🙂

nadat u een tijdje aan UHRS hebt gewerkt, kunt u uw inkomsten zien als u op de knop Rapporteren in de navigatiebalk klikt:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Ook kunt u hier het betalingsbewijs zien om er zeker van te zijn dat dit echt is:

Snel online geld verdienen
Snel online geld verdienen

Algemene opmerkingen:

  • Uw eerste betaling kan 28 – 33 dagen duren, daarna ontvangt u uw betaling wekelijks.
  • Zorg ervoor dat u uw werkelijke informatie verstrekt, want zij kunnen u om enkele documenten vragen voor authenticatie.
  • Probeer de nauwkeurigheid van uw spam zo hoog mogelijk te maken, zodat u blokkering kunt voorkomen.

Dat was het voor dit artikel. Ik hoop dat je het leuk vindt om online geld te verdienen zoals ik, ik zal dit artikel updaten als er iets nieuws opduikt, dus ik zal het je laten weten 🙂

Dank u.