Verdien geld van Amazon MTurk

Verdien geld van Amazon MTurk

Wat is Amazon Mechanical Turk?

Amazon Mechanical Turk (MTurk) is een marktplaats voor het uitvoeren van virtuele taken waarvoor menselijke intelligentie vereist is. De Mechanical Turk-service geeft bedrijven toegang tot een divers en schaalbaar personeelsbestand op aanvraag, waardoor werknemers de keuze hebben uit duizenden taken die ze op hun gemak kunnen uitvoeren.

Amazon Mechanical Turk is gebouwd omdat we weten dat er veel dingen zijn die mensen efficiënter doen dan computers, zoals het identificeren van objecten in een foto of video, ontdubbelen, transcriberen van audio-opnames of het controleren van gegevensdetails. Klanten die daarom verzoeken, kunnen deze taken voorleggen aan het Turk Mechanic-werkteam. Traditioneel werden deze taken uitgevoerd door het inhuren van een grote hoeveelheid tijdelijke arbeidskrachten (wat tijdrovend, duur en moeilijk uit te breiden is) of zijn ze geëlimineerd.

Waar komt de naam Mechanische Turk vandaan?

In 1769 verbaasde een Hongaarse edelman Wolfgang von Kempelen Europa met een mechanische schaakrobot die bijna elke tegenstander versloeg die hij tegenkwam. Levensgrote houten pop, versierd met een met bont afgezet gewaad en tulband, Kimblin’s “Turk” zat achter een kast en toerde door Europa, verbijsterd door zulke illustere rivalen als Benjamin Franklin en Napoleon. Bonaparte. Om indruk te maken op een sceptisch publiek, zal Kempelen de kastdeuren openen om de ingewikkelde reeks tandwielen, tandwielen en veren te onthullen die zijn uitvinding ondersteunden. Hij overtuigde hen ervan dat hij een beslissingsmachine had gebouwd met behulp van kunstmatige intelligentie. Wat ze niet wisten, was het geheim van de Mechanische Turk: een slim verborgen schaakmeester.

Wat is vermenigvuldigen?

De menselijke intelligentietaak, of HIT, is een vraag die om een ​​antwoord vraagt. HIT is een enkele, onafhankelijke virtuele taak waaraan een werknemer kan werken, een reactie op kan sturen en een beloning kan innen voor de voltooiing ervan. HIT’s worden gemaakt door klanten te vragen deze door klanten in te vullen.

Hoe maak je een werknemersaccount aan op MTurk?

Klik op de link “Aan de slag met Amazon Mechanical Turk” in de rechterbovenhoek van de website van de werknemer om de accountaanvraag te voltooien. Bovendien wordt u gevraagd akkoord te gaan met de Amazon Mechanical Turk-deelnemersovereenkomst en uw land van verblijf op te geven. We zullen uw accountverzoek beoordelen en u binnen 3 werkdagen het resultaat e-mailen.

Waar kan ik mijn naam, e-mailadres en wachtwoord zien en wijzigen?

U kunt uw accountgegevens bekijken en bewerken door naar de pagina Accountinstellingen te gaan. Uw MTurk Worker-account is gekoppeld aan uw Amazon.com-account, dus u wordt doorgestuurd naar Amazon.com om uw naam, e-mailadres en wachtwoord te wijzigen.

Als uw woonland de Verenigde Staten is. Waar kunt u uw contactadres en bankrekeninggegevens bekijken en bewerken?

Je kunt je contactadres bekijken en bewerken via Amazon Payments. U kunt uw bankrekeninggegevens wijzigen.

Als uw woonland buiten de Verenigde Staten ligt. Waar kunt u mijn contactadres en bankrekeninggegevens bekijken en bewerken?

Je kunt je contactadres bekijken en bewerken op Amazon.com. Als u uw inkomsten kunt overboeken naar uw lokale bankrekening, kunt u uw bankrekeninggegevens bewerken.

Werk aan HIT’s

HOE KAN IK HIT VOLTOOIEN?

Om aan HIT te werken, logt u in op de website van de werknemer en gaat u naar de HITs-pagina. Daar zie je de lijst met stakingen waarvoor je in aanmerking komt. Klik op de knop “Accepteren en handelen” van de HIT waaraan u wilt werken. Voltooi de HIT volgens de instructies van de aanvrager en klik vervolgens op de knop HIT indienen. Nadat u uw resultaten voor HIT hebt ingediend, wordt een andere vergelijkbare HIT aan u aangeboden voor acceptatie.

Wie maakt HIT’s en hoe worden ze gemaakt?

Voorlopers hebben grote controle over de inhoud en het ontwerp van hun eigen hits. In sommige gevallen kunnen door aanvragers gegenereerde HIT-nummers extern op hun eigen servers worden gehost in plaats van op systemen die worden beheerd door Amazon Mechanical Turk. Aangezien MTurk niet direct betrokken is bij het maken van HIT’s die door sollicitanten worden geplaatst, moet u altijd stappen ondernemen om uzelf te beschermen tegen oplichting en phishing-pogingen. Reageer bijvoorbeeld niet op HIT’s die u vragen om uw e-mailadres, wachtwoord of andere persoonlijke gegevens. Wanneer MTurk om uw Amazon-inloggegevens vraagt, eindigt uw browser-URL met amazon.com. Als de aanvrager de indruk heeft dat HIT verdacht is of ons beleid voor acceptabel gebruik schendt, gebruik dan de link ‘Deze waarschuwing melden’ op de HIT-overzichtspagina of de HIT-pagina zelf en selecteer ‘Beleidsschending’ om dit te melden.

Hoe worden HIT’s goedgekeurd?

Aanvragers bepalen of ze je werk goedkeuren en betalen je binnen 30 dagen na het indienen van de Human Intelligence (HIT)-opdrachten. Amazon Mechanical Turk specificeert niet of het HIT’s zal goedkeuren of afwijzen, noch specificeert het wanneer HIT’s zullen worden goedgekeurd. Nauwkeurige voltooiing van HIT’s zal ervoor zorgen dat aanvragers bereid zijn om met hen te blijven werken. Lees de instructies aandachtig, beantwoord de HIT’s nauwkeurig en bereid de HIT’s voor die u niet correct kunt voltooien, om een ​​positieve reputatie als agent op te bouwen. Houd er rekening mee dat geretourneerde HIT’s geen invloed hebben op uw ranking.

Als je vragen hebt over HIT-inhoud of goedkeuringsstatus, kun je rechtstreeks contact opnemen met de indiener.

Hoe lang moet ik op HIT zijn?

Aanvragers kunnen de “toegewezen tijd” voor de HIT selecteren of hoe lang de werknemer deze kan vasthouden. Zodra de arbeider de HIT accepteert, begint de timer de hem toegewezen tijd af te tellen. Deze teller is voor de werknemer zichtbaar op de website van de werknemer. Wanneer de timer de toegewezen tijd voor HIT bereikt, wordt de HIT beschikbaar gemaakt voor andere werknemers om te accepteren en aan te werken. Dit zorgt ervoor dat de werkzaamheden binnen een redelijke termijn worden afgerond.

Waarom is het aantal bewegingen dat ik elke dag kan doen beperkt?

Amazon Mechanical Turk beperkt het aantal HIT’s dat werknemers per dag mogen uitvoeren om gedrag aan te pakken dat in strijd is met de deelovereenkomst, inclusief bijvoorbeeld het gebruik van robots, scripts of andere geautomatiseerde methoden om HIT’s uit te voeren en ervoor te zorgen dat werknemers hun onafhankelijk menselijk oordeel uitoefenen bij het voltooien van Hitting strikes.

Mijn baan is afgewezen, wat moet ik doen?

De sollicitant kan je werk afwijzen als hij of zij van mening is dat het antwoord onjuist is, de HIT niet correct is ingevuld of de instructies niet zijn opgevolgd. Als u van mening bent dat uw werk ten onrechte is afgewezen, kunt u ervoor kiezen rechtstreeks contact op te nemen met de sollicitant.

U kunt als volgt contact opnemen met de sollicitant:
Ga naar de HITs-pagina op de website van de werknemer en zoek naar de HITs die de naam van de sollicitant bevatten.
Klik op het betreffende HIT-adres.
Klik rechtsonder in het vak op Contact opnemen met deze sollicitant voor staking.
Vul je vraag in op HIT en verstuur deze.
Uw naam en e-mailadres worden aan de eiser verstrekt na indiening van het HIT-contactformulier voor eiser. Na het verzenden van uw bericht kan het enkele dagen duren voordat ze een reactie ontvangen. Sommige bellers volgen hun berichten niet elke dag.

Kan ik de HIT-antwoorden die ik naar sollicitanten stuur, voor andere doeleinden hergebruiken?

Nee. Elk werkproduct dat u indient in reactie op HIT op MTurk, is eigendom van de aanvrager.

Hoe kan ik HIT-inhoud gebruiken die door aanvragers is geplaatst?

U kunt alleen HIT-inhoud gebruiken die door aanvragers is geplaatst om HIT te voltooien. Deel HIT Content (of uw reactie) niet met iemand anders dan de sollicitant, of met MTurk om misbruik te melden.

Hoe meld ik een HIT die het beleid van Amazon Mechanical Turk schendt?

Als je ziet dat HIT de Amazon Mechanical Turk-deelnemersovereenkomst schendt, inclusief het beleid voor acceptabel gebruik, meld dit dan bij HIT door op de link ‘Deze waarschuwing melden’ te klikken, zodat we het kunnen onderzoeken.

Moet ik mijn computer beveiligen als ik Amazon Mechanical Turk gebruik?

Wanneer je HIT’s voltooit op de Amazon Mechanical Turk, ga je online om werk uit te voeren voor sollicitanten die mogelijk niet van Amazon zijn. We raden u aan uw computer te beveiligen met de nieuwste beveiligingsupdates voor het besturingssysteem en antivirussoftware, uw browser en plug-ins bij te werken naar de nieuwste versies en voorzichtig te zijn wanneer u wordt doorverwezen naar andere websites of wanneer u wordt gevraagd om een ​​programma te downloaden.

Ze worden betaald

Hoe ga ik betalen?

Wanneer de aanvrager de ingediende HIT goedkeurt, geeft het Amazon Mechanical Turk-account automatisch uw inkomsten weer op het dashboard en de inkomstenpagina’s.

Alle betalingen zijn in Amerikaanse dollars of Amazon.com-cadeaubonnen.

U kunt een overboeking van uw beschikbare inkomstensaldo plannen door naar uw pagina Accountinstellingen te gaan. Uw verdiensten worden automatisch overgemaakt naar de betalingsmethode van uw voorkeur volgens het schema dat u heeft geselecteerd.

Als u een nieuwe werknemer bent, geldt er uit veiligheidsoverwegingen een eerste wachtperiode voordat beloningen worden overgeboekt naar uw inkomstensaldo. Je beloningen worden vastgehouden totdat je minimaal 10 dagen actief bent in de Amazon Mechanical Turk, vanaf de dag dat je je eerste HIT indient. Na deze initiële bewaarperiode kunt u geld overboeken van uw inkomstensaldo door naar de inkomstenpagina te gaan. U heeft slechts één overboeking per kalenderdag.

Welke inkomensgrens moet worden opgenomen in mijn volgende geplande overdracht?

Uw overdrachtssaldo omvat inkomsten van HIT’s die ten minste één dag voorafgaand aan de overdrachtsdatum zijn goedgekeurd.

Hoe plan ik overboekingen naar mijn bankrekening?

Ga naar de pagina Accountinstellingen om uw betalingsvoorkeuren te beheren en selecteer uw schema voor het overboeken van inkomsten. U heeft de mogelijkheid om betalingen in te plannen om de 3, 7, 14 of 30 dagen. Als u uw uitbetalingsschema of betalingsmethode wijzigt (Amazon.com-cadeaubon of Amerikaanse bankrekeningoverschrijving), worden deze wijzigingen van kracht bij de volgende geplande overboeking.

Amerikaanse werknemers
U kunt uw geld overmaken naar uw bankrekening in de Verenigde Staten of naar een Amazon.com-cadeaubon.

Internationale niet-Amerikaanse werknemers
U kunt inkomsten overboeken naar een Amazon.com-cadeaubon. In aanmerking komende internationale werknemers hebben ook de mogelijkheid om hun inkomsten over te schrijven naar een Amerikaanse bankrekening.

Hoe ontvang ik betalingen in de lokale valuta van mijn land?

Alle winsten van Amazon Mechanical Turk worden uitbetaald in Amerikaanse dollars. Voor werknemers die in aanmerking komen voor de optie voor overboeking van een Amerikaanse bankrekening, hebt u de mogelijkheid om externe serviceproviders zoals Hyperwallet te gebruiken om betalingen in de lokale valuta van uw land te ontvangen. De externe dienstverleners zullen de inkomsten van uw rekening bij deze dienstverlener overmaken naar uw bankrekening in de lokale valuta. U kunt een externe serviceprovider van uw keuze gebruiken om inkomsten van uw Amerikaanse bankrekening over te boeken naar uw lokale valutabankrekening. U ontvangt instructies op de verdienstenpagina (https://worker.mturk.com/earnings) wanneer deze overdrachtsoptie aan u wordt getoond.

Hoe voeg ik een nieuwe bankrekening toe of bevestig ik deze?

Als dit de eerste keer is dat u geld overmaakt naar een bankrekening via MTurk, moet u uw bankrekeninggegevens bevestigen. Als u uw bankrekeninggegevens wilt wijzigen of als u een nieuwe Amerikaanse werknemer bent, volgt u de instructies om bankroutering en rekeningnummers in te voeren op het daarvoor bestemde formulier.

Wat als u uw inkomsten niet naar uw bankrekening wilt overboeken?

Als je je inkomsten niet naar je bankrekening wilt overboeken, heb je de mogelijkheid om je inkomsten over te schrijven naar een Amazon.com-cadeaubon.

Wat is de bonusbetaling?

De bonus is een extra toewijzing van middelen van de aanvrager. De eiser kan ervoor kiezen om een ​​vergoeding te betalen naast de vergoeding die wordt vermeld voor het voltooien van de HIT. Bonussen worden toegekend naar goeddunken van de eiser en worden meestal betaald aan werknemers die bijzonder goed werk leveren.

Belastinggegevens voor inwoners van de VS
Waarom moet ik me aanmelden voor Amazon Payments?

We gebruiken Amazon Payments om de identiteit te verifiëren. We eisen ook van Amerikaanse werknemers dat ze geldige belastingidentificatiegegevens verstrekken wanneer ze zich aanmelden voor Amazon Payments. Je moet een Amazon Payments-account aanmaken om met HIT’s te werken, en je inkomsten kunnen onderworpen zijn aan belastingaangifte bij de Internal Revenue Service (IRS).

Moet ik inkomstenbelasting betalen op de Amazon Mechanical Turk?

Voor vragen over belastingen of uw fiscale verplichtingen kunt u contact opnemen met uw accountant of belastingadviseur.

Belastinggegevens voor niet-ingezetenen van de VS
Waarom moet u uw belastinggegevens verstrekken?

We eisen van werknemers dat ze geldige belastingidentificatiegegevens verstrekken om te voldoen aan de Amerikaanse belastingrapportageregels die worden beheerst door de IRS (Internal Revenue Service of “IRS”). Het belastinginformatie-interview verzamelt de informatie die nodig is om een ​​IRS-belastingformulier in te vullen (bijvoorbeeld een IRS-formulier W-8) dat zal worden gebruikt om uw niet-Amerikaanse status te certificeren, te bepalen of uw inkomen onderworpen is aan IRS-rapportage, en de VS belastingtarief. De eventuele aftrek is van toepassing op uw inkomen.

Kan ik aan HIT’s werken als ik mijn belastinggegevens niet indien?

Nee. We zijn verplicht om deze informatie te verzamelen voordat we aan HIT’s op de Mechanical Turk-marktplaats werken.

Ik ben een Amerikaans staatsburger die buiten de VS woont en ik krijg het bericht “Tax Status Not Supported”.
Helaas ondersteunt Mechanical Turk momenteel geen Amerikaanse mensen die buiten de Verenigde Staten wonen.

Als u per ongeluk “Ja” selecteert bij de Amerikaanse interviewvraag, werk dan uw belastinggegevens bij. Als u “Ja” correct selecteert, kunt u uw belastinggesprek opnieuw afleggen als uw situatie verandert.

Welke informatie moet ik verstrekken tijdens een belastinginformatiegesprek?

Amerikaanse belastingstatus (VS-persoon of niet-VS-persoon), naam van de persoon die het inkomen op de belastingaangifte zal melden, en permanent verblijfsadres.

Wat betekent elektronische handtekening?

Als onderdeel van het registratieproces moet u een interviewformulier voor belastinginformatie invullen. Toestemming voor een elektronische handtekening stelt u in staat het formulier te ondertekenen en elektronisch naar hen te verzenden door de vakjes aan te vinken, uw naam te typen en het e-mailadres dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw account. Er is geen speciale hardware of software om uw elektronische handtekening in te voeren.

Moet ik akkoord gaan met het plaatsen van een elektronische handtekening?

Nee, een elektronische handtekening is niet vereist. Als u echter akkoord gaat met elektronische handtekening, kunt u uw formulier elektronisch verifiëren, ondertekenen en verzenden door de vakjes aan te vinken, uw naam in te voeren en het e-mailadres in te voeren dat u gebruikt om toegang te krijgen tot uw account.

Hoe lang duurt identiteitsverificatie?

In de meeste gevallen is identiteitsverificatie een geautomatiseerd proces dat meestal enkele minuten duurt. U ontvangt een e-mail wanneer het identiteitsverificatieproces is voltooid. Als uw identiteit niet automatisch kan worden geverifieerd, moet u uw overheids-ID opgeven voor handmatige identiteitsverificatie.

Wat gebeurt er als identiteitsverificatie mislukt?

Zodra u het identiteitsverificatieproces start, moet u uw identiteit met succes verifiëren voordat u aan MTurk kunt werken. Als automatische identiteitsverificatie mislukt, ziet u instructies om bezwaar aan te tekenen tegen de beslissing door uw identiteitsdocumenten te uploaden voor handmatige beoordeling. Werknemers die hun identiteit niet kunnen verifiëren, kunnen niet deelnemen aan de MTurk Marketplace.

Hoe lang duurt een identiteitsverificatiegesprek via MTurk Secure Document Upload?

Ons team van onderzoekers zal de oproepen zo snel mogelijk verwerken. U ontvangt een e-mailupdate over de status van uw bezwaar.

Wat gebeurt er als het de identiteitsverificatie doorstaat om mijn beveiligde document te uploaden?

Als we uw identiteit kunnen verifiëren, kunt u doorgaan met het registratieproces van de werknemer.

Wat gebeurt er als mijn identiteitsverificatie bij het uploaden van beveiligde documenten mislukt?

Als we uw identiteit niet met succes kunnen verifiëren via MTurk Secure Document Upload, wordt uw account opgeschort.

Hoe beschermen jullie mijn gegevens en privacy bij het gebruik van deze dienst?

MTurk is een dochteronderneming van Amazon.com, waar MTurk dezelfde informatiebeveiligingspraktijken volgt als Amazon. Alle informatie die MTurk verzamelt, is onderworpen aan de Amazon Privacyverklaring, u kunt hier meer lezen: https://www.mturk.com/privacy-notice.

MTurk sleutelfactor
Wat is een Turkse mechanische meester?

De belangrijkste factor is de beste MTurk-marktwerker met een Turk Master Mechanic-kwalificatie. Deze werknemers hebben consequent een hoge mate van succes getoond bij het toedienen van een breed scala aan opvallende klappen aan een groot aantal eisers. We gebruiken statistische modellen die alle werknemers analyseren tegen de meerdere datapunten die door de aanvrager en de markt zijn verstrekt om deze beslissing te nemen. Enkele van de belangrijkste categorieën gegevens die worden geacht te zijn verleend en kwalificaties voor bekwaamheid te behouden, zijn onder meer het vermogen van een werknemer om consistente resultaten van hoge kwaliteit te leveren (zoals aangegeven door de goedkeuringspercentages van de aanvrager en andere relevante factoren), de tijdsduur op de markt en de verscheidenheid aan uitgevoerde werkzaamheden. uit. . Sleutelwerkers hebben toegang tot banen waarvoor een masterkwalificatie vereist is.

Hoe kan ik een masterkwalificatie behalen?

Turk Mechanical kent de hoofdkwalificatie automatisch toe op basis van statistische modellen die de prestaties van werknemers analyseren op basis van meerdere gegevenspunten die door de aanvrager en de markt worden verstrekt. Degene die het hoogst scoort op deze kerngegevens ontvangt een masterkwalificatie. Werknemers kunnen deze status niet aanvragen. Om een ​​masterkwalificatie te behalen, moet u opdrachten van verschillende sollicitanten uitproberen en consequent veel werk van hoge kwaliteit indienen.

Kan een masterkwalificatie worden ingetrokken?

Ja, de masterkwalificatie kan worden ingetrokken als de prestatie van de werknemer achteruitgaat en hij niet langer de hoogste scores behaalt in de door de aanvrager verstrekte datapunten en in de markt, of als de werknemer onze deelnameovereenkomst schendt. Als hun hoofdkwalificatie voor werknemers wordt ingetrokken, krijgen ze de kans om te worden bevorderd en komen ze in aanmerking om hun hoofdkwalificatie in de toekomst terug te krijgen.

Distinguished Qualifications
Hoe kan ik deelnemen aan het Premium Qualifications voordeel?

Aanvragers gebruiken premiumkwalificaties om toegang te krijgen tot bijdragen van werknemers die het beste bij hun werklast passen. Om in aanmerking te komen voor het voltooien van HIT’s die Premium-kwalificaties gebruiken, kunnen werknemers de HIT’s-profielinformatie invullen die hier wordt verstrekt. Houd er rekening mee dat sommige specifieke kwalificaties alleen beschikbaar zijn voor werknemers op bepaalde locaties.

Moet ik HIT’s profielgegevens invullen?

Nee. Het verstrekken van informatie via HIT’s profielinformatie is optioneel. U kunt zo veel of zo weinig profielgegevens invullen als u wilt. Sommige HIT’s zijn alleen beschikbaar voor werknemers die de stap van tientallen persoonlijke informatie hebben voltooid.

Waar kan ik de profielinformatie zien die HIT’s hebben ingediend?

Zodra uw HITs-profielinformatie is verwerkt, wat tot 30 dagen kan duren, kunt u uw bijbehorende Premium-kwalificaties bekijken op het tabblad Kwalificaties.

Hoe wijzig of verwijder ik mijn Premium-kwalificaties?

Amazon Mechanical Turk zal periodiek HIT’s met profielinformatie opnieuw posten. Werknemers kunnen nieuwe Premium-kwalificaties verdienen door hun antwoorden te wijzigen wanneer HIT’s profielinformatie hervatten. Als u op enig moment een van uw premium kwalificaties wilt verwijderen, neem dan contact met hen op en wij zullen u uit die premium kwalificatie verwijderen.

Hoe gebruikt Amazon Mechanical Turk hits uit mijn profielinformatie?

We gebruiken uw profielinformatie, HIT-antwoorden, om uw Premium-kwalificaties te koppelen aan uw Worker-ID, zodat HIT’s beschikbaar kunnen worden gesteld aan een sollicitant die deze Premium-kwalificaties nodig heeft. We zullen deze informatie voor geen enkel doel (inclusief marketing) gebruiken zonder uw toestemming. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen om u af te melden voor premiumkwalificaties en uw toestemming voor het gebruik van de door u verstrekte profielinformatie in te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *